Administratieve gegevens

Facturatie adresAtelier en erkend entrepothouder
BV Vieux Nouveau AntwerpBV Vieux Nouveau Antwerp
Schillerstraat 5Welvaartstraat 20
2050 Antwerpen 2000 Antwerpen
BTW: BE 0766.883.285
info@vieuxnouveau.be 

Het aanbod

Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de spirits.

Er wordt oa gebruik gemaakt van afbeeldingen en deze zijn louter illustratief. Kennelijke fouten of vergissingen binden BV Vieux Nouveau niet. Het aanbod bevat duidelijke en correcte informatie welke duidelijk geacht wordt voor de consument.

De prijs

De prijs is zoals bepaald in de webshop tenzij anders in wederzijds overleg en toestemming bedongen. De prijs is inclusief belastingen en BTW. De eventuele kosten voor levering worden apart van de prijs van de spirit berekend en duidelijk vermeld.

De prijs kan wijzigen indien er daar een noodzakelijke aanleiding toe is bvb een prijsverhoging van de basisgrondstoffen (glas, kruiden, ethylalcohol,….) of veranderingen in btw-tarieven en/of accijnstarieven.

Leveringen

Sommige leveringen gebeuren door B post. Onze partner voor de webshop. Andere leveringen gebeuren door BV Vieux Nouveau zelf met een vooraf afgesproken transportkost. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. Een redelijke termijn voor levering van 2 tot 5 werkdagen dient in acht genomen te worden.    

Leeftijdsrestrictie

De wettelijke minimumleeftijd voor sterke dranken ligt op 18 jaar. Bij deze is het bij wet verboden om spirits te bestellen voor en door deze leeftijdsgroep.

Geschillen

Eventuele geschillen worden beheerst door de Belgische wetgeving en zullen ter berechtiging worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in het gebied waar de maatschappelijke zetel van BV Vieux Nouveau gevestigd is.

Betalingen

Alle bestellingen zullen gevolgd worden door een factuur. De factuur dient voldaan te worden binnen een termijn van 7 dagen na de factuurdatum. In de webshop krijgt u de factuur digitaal  en bij levering door BV Vieux Nouveau zelf, eveneens digitaal of een kopij.

Retourbeleid

Geleverde spirits worden in principe niet terug genomen tenzij er een beschadiging opgetreden is tijdens het transport.

BV Vieux Nouveau stelt alles in het werk om de spirits op een correcte manier te leveren. Er wordt gewerkt met verpakkingsmateriaal dat de nodige veiligheidscertificaten heeft voor een  correct en veilig transport. Spirits waarvan de krimpcapsule verwijderd is worden onder geen beding terug genomen. Mocht u zich beroepen op de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen en herroepingsplicht wilt inroepen dan zijn de kosten voor het retourneren voor de koper. Wordt het geretourneerde goed in de correcte staat terug ontvangen gebeurt er binnen een termijn van 14 dagen een terugbetaling.

GDPR

Alle persoonlijke gegevens zoals adres en email worden verwerkt zoals beschreven binnen de wetgeving.

Varia

Indien u klachten, een vraag of een opmerking heeft, mag u ons dit steeds per mail laten weten op info@vieuxnouveau.be Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk van antwoord te dienen.